350 Lei

Masina de gaurit, surubelnita electrica

Vezi pagina: Vinca.ro
  • Scule electrice
  • Nou
Nicolae balcescu, 07 nov, 17:20

Descriere anunt

Masina de gaurit, surubelnita electrica

cu acumulator TH-CD, Einhell. Masina de gaurit/surubelnita electrica cu acumulator Einhell TH-CD 14.4 -2 2B Li ofera mesterilor ambitiosi o unealta utila cu performante foarte bune si usurinta in utilizare pentru numeroase sarcini de gaurire si insurubare acasa, in gradina si in atelier.

Capul metalic robust pentru cuplu mare cu doua viteze asigura o transmisie optima a puterii motorului de inalta performanta, care este prevazut cu un acumulator litiu-ion puternic.

Mandrina cu sistem de prindere rapida cu un manson cu sistem de oprire rapida a TE-CD 14,4 -2 2B Li permite schimbarea rapida a accesoriilor fara a lua mana de pe unealta datorita sistemului automat de blocare a axului.

Folosind sistemul de control electronic de precizie a vitezei este posibil sa se regleze performantele bormasinii Einhell, cu efect optim asupra materialelor si suruburilor utilizate, in timp ce functia de protectie la alunecare previne strangerea excesiva a suruburilor.

Puteti lucra practic fara intrerupere datorita suportului practic pentru suruburi.

Un indicator de capacitate a acumulatorului indica in permanenta nivelul de incarcare a acestuia.

Manerul cu design subtire si ergonomic asigura uneltei o prindere confortabila si sigura.

Dupa ce ati incheiat lucrarea, masina de gaurit/surubelnita electrica (bormasina) Einhell poate fi depozitata in cutia practica de transport si depozitare.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!