Masina de gaurit, surubelnita electrica

350 RON
1 / 4

Masina de gaurit, surubelnita electrica

350 RON
Caracteristici
Scule electrice Nou
Descriere
cu acumulator TH-CD, Einhell. Masină de gaurit/surubelnița electrica cu acumulator Einhell TH-CD 14.4 -2 2B Li ofera meșterilor ambitiosi o unealta utila cu performante foarte bune si usurinta în utilizare pentru numeroase sarcini de găurire și înșurubare acasă, în grădina și în atelier.

Capul metalic robust pentru cuplu mare cu două viteze asigură o transmisie optimă a puterii motorului de înaltă performanță, care este prevăzut cu un acumulator litiu-ion puternic.

Mandrina cu sistem de prindere rapidă cu un manșon cu sistem de oprire rapidă a TE-CD 14,4 -2 2B Li permite schimbarea rapidă a accesoriilor fără a lua mâna de pe unealtă datorită sistemului automat de blocare a axului.

Folosind sistemul de control electronic de precizie a vitezei este posibil să se regleze performanțele bormașinii Einhell, cu efect optim asupra materialelor și șuruburilor utilizate, în timp ce funcția de protecție la alunecare previne strângerea excesivă a șuruburilor.

Puteți lucra practic fără întrerupere datorită suportului practic pentru șuruburi.

Un indicator de capacitate a acumulatorului indică în permanență nivelul de încărcare a acestuia.

Mânerul cu design subțire și ergonomic asigură uneltei o prindere confortabilă și sigură.

După ce ați încheiat lucrarea, mașina de găurit/șurubelnița electrică (bormașina) Einhell poate fi depozitată în cutia practică de transport și depozitare.
Vezi mai multe detalii si cumpara
24 vizualizari Bacau, Nicolae Balcescu, 30 Apr; 17:20