Masina de cusut/lipit cu ultrasunete Branson 300 A

1 / 2

Masina de cusut/lipit cu ultrasunete Branson 300 A

Descriere
Ideala pentru lipitul mastilor chirurgicale.

Acesta masina a fost proiectata si construita dupa cele mai noi tehnologii , astfel devenind o masina moderna si fiind o alternativa la cusatura traditionala cu fir.

Instrumentul ultrasonic si roata de contrast se rotesc cu aceeasi viteza sau pot fi setate prin programul independent de viteza.

In acest fel, sudarea are loc fara obstacole. Viteza este reglabila pentru a adapta aparatul de sudura la diferitele tesuturi.

Branson are toate capacitatile de manipulare ca o masina de cusut normala, cu exceptia faptului ca nu exista nici un fir sau un ac.

Sunt create dispozitive speciale concepute pentru a permite operatorului sa utilizeze acesta masina pe toate tipurile de materiale

Foloseste un generator de 35kHz cu zgomot redus, dar puternic.

Complet certificate si marcate CE impotriva daunelor auzului de zgomot generatoruli de ultrasunete.

Exista un microprocesor cu o interfata pentru operarea masini prin ecran HMI.

Proiectarea si functionarea masinii ofera un control excelent in constructiile de cusaturi curbate si este operata la fel ca o masina de cusut standard. Capabil de manipulare pentru toate tipurile de materiale cu continut sintetice, materiale elastice, materiale laminate si acoperite, lana si tesaturi subtiri , non netesute, bumbac amestecuri. etc

La achizitia acestui utilaj dispuneti de garantie 6 luni si post garantie 5 ani !
Vezi mai multe detalii si cumpara
17 vizualizari Prahova, Blejoi, 22 Mai; 14:50