Marieta Avram - Birou de avocatura

1 / 3

Marieta Avram - Birou de avocatura

Caracteristici
Categorie Avocati Drept administrativ Drept civil Drept comercial Drept fiscal Dreptul familiei Dreptul muncii
Descriere
Titularul cabinetului, prof. univ. dr. Marieta Avram este avocat in Baroul Bucuresti din anul 1991, avand o bogata experienta juridica, practica si academica.
Organizatia are un nucleu central in Bucuresti, constituit din avocati devotati profesiei si clientilor, cu o experienta durabila in avocatura, axata pe profesionalism, dinamism si creativitate in gestionarea celor mai diverse si complexe procese si proiecte juridice.
Detalii suplimentare
In plan local, cabinetul coordoneaza o retea de avocati cu experienta, care presteaza servicii avocatiale in majoritatea judetelor tarii, pentru a raspunde in mod prompt si cat mai eficient nevoilor clientilor nostri.
Cabinetul acopera domenii de practica variate, atat in sfera litigiilor, cat si a consultantei juridice, in special:  drept societar si drept bancar, restructurare si recuperare creante, insolventa si executari silite, drept civil si familie, imobiliar si carte funciara, protectia consumatorilor, dreptul muncii si al securitatii sociale, contencios administrativ si fiscal, drept international privat, ADR  (arbitraj, mediere, conciliere).
643 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 16 Oct, 15:01