Maria Natalia - Gradinita

Maria Natalia - Gradinita

Caracteristici
Categorie: Gradinite, scoli, licee Privat Gradinita
Descriere
Gradinita Maria Natalia – mai aproape de lumea basmelor si a jocurilor – dam frau liber imaginatiei, stimulam creativitatea si dezvoltam inteligenta.
Suntem un colectiv tanar ce avem ca obiectiv central – copilul – cu tot ce implica EL: educatie, dragoste si integrare in societate.
Detalii suplimentare
Dorim ca si parintii sa ne fie alaturi si sa participe la dezvoltare copiilor lor prin diferite activitati. Vizitati-ne si va veti convinge de ceea ce oferim copiilor dumneavostra.
   Asa cum stim cu totii, jocul este cel mai eficient mijloc a capta atentia unui copil, de a-l motiva si de a-l ajuta sa descopere lumea. Astfel, vedem lumea prin ochii copilului dumneavoastra si impreuna cu el exploram:• lumea fascinanta a cuvintelor – prin activitatile de educare a limbajului si invatare a limbilor straine;• lumea complexa a cifrelor – prin activitatile matematice;• lumea culorilor si a gusturilor – prin activitatile de cunoastere a mediului inconjurator;• lumea bunelor maniere – prin activitatile de educatie pentru societate;• lumea sunetelor si a culorilor – prin activitatile muzicale si artistico-plastice;• lumea sportului si a miscarii – prin activitatile in aer liber, vizite la muzee, gradina zoologica.
 Gradinita functioneaza intr-o vila spatioasa de 300 mp, dispusa pe parter si 2 etaje, fiecare cu grupuri sanitare proprii si spatii de joaca amenajate pe nivele de varsta. Aceasta are in dotare sali de clasa spatioase si luminoase, sala de mese, terasa amenajata in aer liber, cu pavele de cauciuc, leagan, tobogan si jucarii de exterior, cabinet medical cu asistent medical si medic pediatru. Gradinita dispune de bucatarie proprie modern echipata si utilata avizata sanitar. Meniul zilnic este preparat exclusiv din ingrediente adecvate varstei fiind conceput si supravegheat de un medic nutritionist.
227 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, 11 Jul 23 15:25