Mantuleasa 40 - Restaurant

Vezi pagina: Mantuleasa 40
Sector 2, 27 iul, 19:05

Descriere anunt

Mantuleasa 40 - Restaurant

Fii binevenit la Mantuleasa 40, restaurantul unde misterul si magia din romanele lui Eliade se impletesc cu gustul preparatelor delicioase, gatite pe loc.

Te intampinam cu mancaruri deosebit de gustoase, preparate pe loc si servite in portii generoase.

Te poftim sa visezi cat e ziua de lunga, sub parfumul florilor din gradina noastra sau in atmosfera enigmatica din casa.

Detalii suplimentare

Situat in inima Bucurestiului pe strada Mantuleasa la numarul 40, in apropiere de bulevardul Carol I, restaurantul Mantuleasa 40 va invita sa redescoperiti placerile tihnite ale unei mese bune in oras alaturi de familie sau colegi. Fie ca este vorba de mic dejun, pranz sau cina va asteptam cu o atmosfera intima si prietenoasa alaturi de savuroasele noastre preparate cu specific traditional romanesc precum si cu delicii din bucataria internationala. Restaurantul nostru dispune de un salon cu o capacitate de 70 locuri si o terasa incapatoare si luminoasa cu o capacitate de peste 60 locuri amenajate intr-un cadru natural linistit si racoros, locul ideal pentru o masa de pranz in zilele toride de vara. Atat gustul desavarsit al preparatelor noastre gatite cu multa pricepere de bucatarii nostri, cat si amabilitatea si buna dispozitie cu care personalul va intampina, intregesc bine cunoscuta noastra ospitalitate si sloganul “Hai sa te lingi pe degete!”

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!