Manastirea Prosecco din Vidor D.O.C. 750ml
102 RON
Manastirea Prosecco din Vidor D.O.C. 750ml
102 RON
Caracteristici
Categorie: Bauturi
Descriere
O comparatie frumoasa, oarecum mai putin populara si adesea mai putin costisitoare cu Champagne, Prosecco este un vin spumant delicios, uscat, cu aciditate clara, cu un continut scazut de zahar, cu o multime de fructe si caracter.
Asociat cu o valoare ridicata la un cost redus, Prosecco este optiunea perfecta in situatiile in care doriti sau aveti nevoie de un vin spumant.
In mod traditional din Veneto (nord-estul Italiei), Prosecco da numele unui sat mic si este fermentat aproape numai dintr-un strugure numit Glera. Majoritatea Prosecco nu este vintage - ceea ce inseamna ca nu vine cu un an de productie pe eticheta.
Acest vin nu se face in metoda traditionala de „fabricare a sampaniei” cu ghiveci, rebottling si altele, care, combinate cu productia non-vintage, fac vinul mai accesibil decat sampania, dar nu iti face griji ; lb pentru lb (sau dolar pentru dolar), Prosecco este adesea o optiune mult mai gustoasa decat alternativa spumanta franceza.
Servit in mod traditional ca aperitiv, Prosecco poate fi savurat si cu mancaruri sarate, caviar sau chiar desertul preferat. Prosecco nu este in general considerat un vin de colectat.
Asociat cu o valoare ridicata la un cost redus, Prosecco este optiunea perfecta in situatiile in care doriti sau aveti nevoie de un vin spumant.
In mod traditional din Veneto (nord-estul Italiei), Prosecco da numele unui sat mic si este fermentat aproape numai dintr-un strugure numit Glera. Majoritatea Prosecco nu este vintage - ceea ce inseamna ca nu vine cu un an de productie pe eticheta.
Acest vin nu se face in metoda traditionala de „fabricare a sampaniei” cu ghiveci, rebottling si altele, care, combinate cu productia non-vintage, fac vinul mai accesibil decat sampania, dar nu iti face griji ; lb pentru lb (sau dolar pentru dolar), Prosecco este adesea o optiune mult mai gustoasa decat alternativa spumanta franceza.
Servit in mod traditional ca aperitiv, Prosecco poate fi savurat si cu mancaruri sarate, caviar sau chiar desertul preferat. Prosecco nu este in general considerat un vin de colectat.
122 vizualizari
Bucuresti 24 Noi. '24 (18:06)