Maieu dama Dreamer Nights Like These

81 RON
1 / 1 ...

Maieu dama Dreamer Nights Like These

81 RON
Caracteristici
Alte articole dama Marime: 32-34/XS, 36/S, 38-40/M, 42-44/L, 46-48/XL, 50-54/XXL Nou
Descriere
Pentru imbracamintea NaNaNa folosim produse marca Stanley/Stella, care realizeaza haine premium intr-un mod responsabil si durabil. Tesaturile sunt realizate din bumbac 100% organic sau amestecuri de bumbac si materiale reciclate. Prin finetea materialului, calitatea croielii si atentia deosebita la detalii produsele de imbracaminte Stanley/Stella ofera un confort ridicat la purtat. Culorile produselor sunt realizate cu grija dupa studii minutioase, oferind o paleta larga de optiuni si combinatii.

Datorita suprafetei uniforme, imprimarea articolelor de imbracaminte Stanley/Stella are o acoperire foarte buna, iar culorile sunt vii si stralucitoare.

Pentru imprimarea articolelor de imbracaminte NaNaNa folosim tehnologia de imprimare inkjet policromie direct pe textil (direct to garmet). Cerneala pe baza de apa patrunde in fibra textila, pastrand finetea materialului si conferind rezistenta in timp. Se pot imprima detalii oricat de fine, fara limitare a numarului de culori.

Imprimarea textilelor colorate necesita o pretratare a suprafetei, de aceea s-ar putea sa apara in jurul graficii o zona de culoare usor diferita de a materialului. Aceasta va disparea dupa prima spalare.
Vezi mai multe detalii si cumpara
25 vizualizari Bucuresti 19 Mai; 13:45