Luna Events - Salon evenimente

Luna Events - Salon evenimente

Caracteristici
Saloane evenimente 101 – 200 locuri
Descriere
Luna Events este cea mai buna locatie atunci cand organizati un eveniment fie el nunta, botez, zi de nastere, petrecere de firma sau altele. Este locatia perfecta, in cadrul careia va oferim servicii ireprosabile si o atentie deosebita detaliilor. Oferim evenimente spectaculoase, unice si de neuitat.
Detalii suplimentare
Avem o echipa formata din profesionisti experimentati, care va vor permite sa va bucurati de fiecare moment, intr-o atmosfera calduroasa, plina de gratie si eleganta. Salonul spatios, ringul generos, meniul gustos, servirea atenta fac din Luna Events locatia ideala pentru mirii care doresc sa impresioneze si sa cucereasca inimile invitatilor lor.
In salonul Luna Events intra maxim 110 de persoane, incat oamenii sa stea lejer la mese, asezati cate 8, 10 sau 12 persoane. De asemenea mesele sunt dispuse in asa fel incat sa existe spatiu si intre ele, ca invitatii sa se poata ridica si aseza fara sa ii deranjeze pe ceilalati meseni, iar osptarii sa aibe suficient loc sa serveasca toate persoanele de la o masa.
Cel mai important loc dintr-un salon, il reprezinta ringul de dans, pentru ca aici are loc toata distractia, iar salonul dispune de un ring foarte mare de dans pe 60% din suprafata salonului, ce va oferi suficient spatiu tuturor invitatilor tai, ca ei sa se distreze cat mai mult.
1.334 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 16 Oct, 15:00