LTO Cursuri Online & Traduceri

LTO Cursuri Online & Traduceri

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: limbi straine
Descriere
CURSURI INDIVIDUALE ONLINE - MEDITATII LIMBA ENGLEZA
Language Training Online (LTO) ofera cursuri de limba engleza si romana eficiente si de calitate.
Detalii suplimentare
Metodele de predare LTO sunt axate pe nevoile, abilitatile si stilul de invatare al studentilor, putandu-le oferi, astfel, o experienta de invatare personalizata. 
Flexibilitatea cursurilor LTO este cheia succesului tau in a-ti perfectiona aptitudinile lingistice. 
Beneficiind de un program flexibil si de cursuri personalizate, vei putea avea rezultatele dorite economisind timp si bani. 
Pentru ca un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna, LTO iti ofera posibilitatea de a acumula un set de cunostinte solide ce te vor ajuta pe mai departe, fie in cariera, fie in viata de zi cu zi. 
Invata limba engleza simplu si eficint, beneficiind de toata atentia formatorului de curs in cadrul unor lectii individuale online. 
Cursurile LTO sunt structurate conform grilei de niveluri stabilita in Cadrul General European (Common European Framework): A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2.
Niveluri de competenta lingvistica:

Curs intensiv limba engleza incepator.
Curs intensiv limba engleza elementar.
Curs intensiv limba engleza premediu.
Curs intensiv limba engleza mediu.
Curs intensiv limba engleza avansat.

 
LTO ofera traduceri ENGLEZA in domeniile general, literatura, lingvistica, jurnalism, afaceri, marketing, turism, media, publicitate: materiale publicitare, ghiduri turistice, materiale educationale, reviste, carti, manuale, brosuri, lucrari licenta, scrisori intentie, etc.
158 vizualizari Bucuresti 11 Jul 23 15:45