Logiscool - Scoala de Programare pentru copii

Logiscool - Scoala de Programare pentru copii

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: alte cursuri
Descriere
Suntem scoala internationala de programare care organizeaza cursuri, tabere si workshop-uri creative pentru copii si adolescenti cu varste intre 7-17 ani.
Misiunea Logiscool este de a pregati noile generatii pentru viitorul digitalizat care ne asteapta pe toti. Facem educatie digitala si programare intr-un mod creativ, inspirational si adaptat la nevoile de invatare ale elevilor.
Detalii suplimentare
Ne dorim sa aducem educatia digitala mai aproape de elevii generatiei curente si sa ii ajutam sa puna bazele abilitatilor viitorului prin intermediul cursurilor de programare si a altor discipline adiacente, precum robotica si editarea video.La Logiscool, elevii beneficiaza de un mediu inspirational, de o programa adaptata standardelor internationale, de propria noastra platforma educationala si de continuitatea pe care o ofera modulele noastre interconectate. Elevii invata stiinte precum programarea distrandu-se si folosindu-si imaginatia pentru a dezvolta proiecte de tip jocuri video.
Incepand cu luna mai 2020 am lansat Logiscool LIVE! un curs online interactiv de programare. Aici elevii se bucura de acelasi sistem de predare bazat pe o curricula internationala, de sesiuni LIVE de invatare cu instructorul si colegii de grupa, de acces constant la propria noastra platforma educativa si la comunitatea noastra internationala cu care elevii pot face schimb de experienta si idei.
481 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Jul, 15:10