Logikair Cargo - transport marfa

Logikair Cargo - transport marfa

Caracteristici
Mutari, transport marfa Marfa
Descriere
Misiunea noastra in industrie este de a oferi servicii de transport aerian si maritim excelente,  catre toate destinatiile importante din lume. Intr-un domeniu foarte competitiv, compania noastra a reusit sa obtina o inalta reputatie datorita  angajatilor sai prin profesionalism, respect si sprijin oferite fiecarui client si pasiunea pentru excelenta in tot ceea ce fac.
Detalii suplimentare
De asemenea datorita relatiilor de colaborare foarte bune cu companiile  aeriene care opereaza la Otopeni, intre care: Turkish Airlines, Tarom, Austrian Airlines, Syrian Arab Airlines, Lufthansa, etc, va putem oferi cele mai competitive preturi pentru transport aerian, pentru orice fel de marfa, incluzand transporturi speciale precum: produse periculoase (DGR), animale vii (LIV), ramasite umane (HUM), valori (VAL), echipamente cu dimensiuni mari (BIG), marfa perisabila sau congelata (PER) etc.
 
Logikair Cargo SRL. este in crestere constanta, fiind unul dintre furnizori dinamici de servicii  atat in domeniul transportului aerian si maritim cat si transport rutier si servicii logistice din Romania. Logikair Cargo SRL. Va ofera mai mult decat miscarea de marfa de la un punct la altul. Noi credem ca investind in clientii existenti putem creste afacerea noastra si consolida afacerea clientului nostru.
20 vizualizari Otopeni, 03 Oct, 14:20