Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
40 RON
Bucuresti 26 Mai. '24 (09:20)
...
95 RON
Bucuresti 26 Mai. '24 (14:15)
...
220 RON
Cluj 30 Mai. '24 (18:15)
...
75 RON
Bucuresti 26 Mai. '24 (11:35)

Anunt inactiv

Lize, carucior transport marfa, navete

220 RON
1 / 1 ...

Lize, carucior transport marfa, navete,

220 RON
Caracteristici
Altele
Descriere
lazi frigider, vand la Bucuresti, nu expediez in tara, la pret fix 220 Lei liza Germania, din otel, noua, cea din poza, cu 2 roti mari gonflabile diametru 22 cm, umflate, gata de utilizare, perfect functionala, rezista la 200 kg

Anuntul e valabil, rog nu trimiteti mesaje de pe acest sait deoarece nu le citesc, telefonati la 0731 unu zero noua cinci noua doi, multumesc.
Vand la Bucuresti, nu expediez in alte localitati, la pret fix 220 Le bucata, MAI SUNT DISPONIBILE DOAR CATEVA LIZE, EXACT MODELUL DIN POZA, CU 2 ROTI MARI GONFLABILE CU ANVELOPE DIN CAUCIUC SI CAMERE DEJA UMFLATE GATA DE UTILIZARE, FUNCTIONEAZA PERFECT, PROVENIENTA GERMANIA, FOARTE REZISTENTA. FABRICATA DIN OTEL, REZISTA PANA LA 200 KILOGRAME, PENTRU TRANSPORTAT GREUTATE MARE.

Fabricata din otel gros foarte rezistent, FOARTE SOLIDA, ROBUSTA, DINTR-O BUCATA, nu e pliabila, nu se pliaza, nu e plianta si REZISTA PANA LA 200 KG.

Tara de provenienta Germania, Made in Germany.

LIZA ESTE ABSOLUT NOUA SI NU A FOST FOLOSITA NICIO SINGURA DATA, E IMPECABILA, NU ARE ZGARIETURI SAU ALTE URME DE FOLOSIRE.

CARUCIOR PENTRU TRANSPORT ECHIPAMENT CAMPING, CORT, PAVILION, UMBRAR, LAZI, NAVETE, MARFA, si altele.

Dimensiuni

Inaltime 115 centimetri, un metru si 15 centimetri

Latime totala cu tot cu roti 55 centimetri Latime masurata de la exteriorul rotii din stanga la exterior roata din partea dreapta

Latime jos la platforma unde se pune marfa 36 centimetri

Adancime jos la platforma unde se pune marfa 22 cm

Diametru roti 22 centimetri fiecare roata.

Cele 2 roti sunt foarte rezistente cu, cauciucuri cu, camere deja umflate cu pompa pentru bicicleta sau auto, masina mica, autoturism, nu a fost necesar un compresor aer, doar cu pompa am umflat perfect rotile.

Datorita celor 2 roti mari gonflabile cu diametrul de 22 cm acestea absorb socurile cauzate de terenul denivelat, pentru a stabiliza incarcaturile, pentru a proteja incarcaturile fragile si pentru a depasi cu usurinta obstacole, atat in interior, cat si in exterior.

Unealta utila si practica utilizata pentru a muta si transporta diverse incarcaturi, materiale sau obiecte grele in diferite medii si contexte, cum ar fi in depozite, ateliere, in industrie sau in activitatile casnice.

Culoare albastru.

Liza pentru transport echipament camping, cort, pavilion, umbrar, umbrela soare pentru gradina, curte casa vila, terasa, piscina, plaja, parasolar, paravan, foisor, adapost, prelata groasa, husa, suport greu pentru umbrela talpa stativ stand, marfa grea, cutie, cutii, colete, unelte scule piese diverse componente, navete bauturi, baxuri sticle pet doze, pachete, frigider, congelator, vitrina frigorifica, combina frigorifica, masina de spalat rufe sau vase automata, aragaz, butelie, aer conditionat, calorifer, automat de cafea, dozator apa plata rece sau calda, mobila, lada, lazi cu fructe prin livezi, livada de pomi fructiferi sau lemne de foc prin gospodarie, prelate cauciuc pvc grele, butoi bidon cu apa damigeana vin cazan tuica palinca, butoi dozator bere, materiale constructii, gresie faianta, adeziv, nisip, ciment, beton, dale piatra, caramida, bca, boltari, caramizi, galeata vopsea alchidica pentru lemn metal zidarie, vopsea sau galeti vopseluri, lavabila vinarom pentru beton si pereti, lacuri, stupi albine, cruci marmura, motoare, jante, roti, anvelope, cauciucuri de iarna sau vara, si altele.

Vand la Bucuresti, nu expediez in alte localitati.
736 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 12 Iun. '24 (16:03)
Anunt inactiv