Little Kitchen - Healthy Food Catering

Little Kitchen - Healthy Food Catering

Caracteristici
Restaurante Catering: da
Descriere
Creativa, pasionata de frumos, de copii si de gatit, am lasat deoparte cariera din domeniul bancar pentru a ma dedica unui vis. Un vis frumos, cu si despre copii - Little Team.
Detalii suplimentare
Mi-am dorit un loc ca acasa dupa orele de scoala pentru baiatul meu si, astfel, un sediu mic de after school, a crescut in 9 ani cum nu visam - trei sedii dedicate pentru copiii de cresa, gradinita si after school. 9 ani de munca, lectii si satisfactii extraordinare.
Am primit si oferit experiente frumoase si simt ca a venit momentul sa arat si pasiunea pentru gatit; o pasiune nascuta din dorinta de a experimenta, de a incerca combinatii sanatoase si in acelasi timp usor de realizat si foarte gustoase.
Am pofta mereu de ceva bun si foarte rar gatesc mancare "traditionala" sau care sa se manance mai multe zile la rand. Este adevarat ca imi plac si supele, ciorbele, dar cum nu prea se mananca in familia mea, le gatesc acasa destul de rar. Si cum cu poftele nu te pui, m-am gandit ca mi-ar placea sa gateasca uneori altcineva pentru mine, in stilul meu - cu ingrediente sanatoase, cu putina sare, cu imaginatie si cu mult drag. Sunt convinsa ca sunteti multi la fel de pasionati de mancare buna si nu aveti intotdeauna timp sa o preparati.
La Little Kitchen vei gasi atat idei, retete, sfaturi pentru a pregati acasa o mancare rapida sau mese mai speciale, alaturi de cei dragi, precum si livrare in sistem catering pentru institutii de invatamant sau evenimente private, dar si livrare la tine acasa, cand vrei sa nu gatesti, ci pur si simplu sa te relaxezi.
104 vizualizari Bucuresti, Sector 5, 11 Jul 23 14:25