97,88 Lei

LINGLONG R701 135/80R13 74N XL

Vezi pagina: AnveloDrom
  • Pentru autoturisme
  • Roti - jante - anvelope

Descriere anunt

LINGLONG R701 135/80R13 74N XL

Dimensiuni: 135/80R13

Categorie: Turisme

Indice sarcina: 74

Indice viteza: N

Marcaje: XL

Indice consum: F

Aderenta teren umed: E

Nivel zgomot: ))

Decibeli: 71 dB

Anvelope de vara cu dimensiunile 135/80R13 destinate turismelor. Indicele de viteza este N iar acest lucru arata ca anvelopele permit o viteza maxima de 140 km/h. Indicele de sarcina 74 semnifica o capacitate de incarcare de 375 kilograme pe fiecare roata.

Caracteristicile acestor anvelope sunt:

Anvelope de vara - concepute pentru a se comporta cel mai bine la temperaturi de peste 7 grade Celsius. Comparativ cu anvelopele de iarna sau all season, cauciucurile de vara ofera o manevrabilitate sporita, stabilitate la viraje si o mai buna franare la temperaturi ridicate. Acest lucru este posibil datorita compusilor speciali care ii permit anvelopei de vara sa aiba o precizie mai mare decat celelalte doua tipuri de anvelope. Anvelopele de vara au mai putine santuri pe banda de rulare, iar acest lucru inseamna ca o cantitate mai mare de cauciuc intra mereu in contact cu asfaltul, asigurand astfel maximum de aderenta si stabilitate chiar si la viteze mari.

Extra Load (inscriptia XL, RF sau REINFORCED) - aceste anvelope sunt ranforsate, fiind concepute pentru a sustine o masa mai mare si a fi umflate la o presiune superioara anvelopelor standard. Datorita rigiditatii mai mari a flancului, anvelopele XL au o stabilitate mai buna la viraje comparativ cu anvelopele standard.

Despre producatorul acestor anvelope:

Shandong Linglong Tire Co., Ltd. este un mare producator de anvelope chinez.

Capitalul companiei este de 150 milioane de dolari, bunurile sale se ridica la o valoare de peste 1,5 miliarde de dolari, iar forta de munca depaseste 10000 de angajati.

In prezent compania vinde anvelope in peste 180 de tari.