Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Ligia & Band - Trupa cover

Ligia & Band - Trupa cover

Caracteristici
Muzica, sonorizare
Descriere
Energie si pasiune la evenimentul tau! Pentru majoritatea oamenilor o trupa de coveruri sau un artist cu renume in aceasta directie reprezinta cheia unei petreceri reusite la nunta lor. Noi, trupa Ligia&Band, am inteles acest lucru si am reusit, in urma vastei noastre experiente, sa punem la punct o varianta de show de neegalat. Daca ai ales trupa Ligia&Band pentru nunta ta, te felicitam, este o alegere inspirata.

Am selectat cu grija fiecare piesa din repertoriul nostru de nunta si am studiat minutios armonia dintre piese si reactia publicului, astfel am ajuns la o reteta de succes care este menita sa functioneze pentru toti invitatii evenimentului, indiferent de categoria de varsta sau alte aspecte.
Cantam si folclor, dar suntem si cool in acelasi timpStim ca la nunta partile de folclor si muzica populara sunt de nelipsit. De aceea ne-am concentrat atentia asupra folclorului, am studiat abordarea mai multor artisti populari, apoi am integrat folclorul in repertoriul nostru, printr-o abordare unica, mai cool, mai fresh, mai actuala, dar am lasat intacte estenta si emotia spiritului popular. Ne adaptam repertoriul de folclor si in functie de regiune a tarii si incercam sa surprindem placut cat mai multi invitati la nunta ta.
Suntem mereu pregatiti sa te ajutam Stim ca responsabilitatea organizarii unei nunti este o provocare pentru multa lume. Noi incercam, din start, sa-ti usuram aceasta munca si sa-ti oferim solutia cea mai potrivita in ce priveste muzica de la nunta ta. Te sfatuim inca de la inceput cum sa potrivesti programul pentru reprizele de dans si momentele de respiro astfel incat nunta ta sa ramana o petrecere de neuitat in memoria invitatilor
5 vizualizari Bucuresti 16 Oct. '22 (15:00)
Anunt inactiv