Liceul Tehnologic Nikola Tesla

Vezi pagina: Liceul Tehnologic Nikola Tesla
Sector 2, 10 sep, 11:10

Descriere anunt

Liceul Tehnologic Nikola Tesla

Incepand cu anul 2004 a fost lansat un plan de modernizare si renovare al celor 3 cladiri ale scolii. Acest plan cuprinde atat modernizarea atelierelor scoala si a salii de sport, cat si renovarea cabinetelor, laboratoarelor si atelierelor scoala, a secretariatului si contabilitatii si dotarea lor cu calculatoare si conexiunea acestora la Internet prin fibra optica.

Detalii suplimentare

Pana in prezent a fost renovat – modernizat corpul principal A si dotate toate cabinetele, laboratoarele si atelierele scoala cu calculatoare conectate la Internet prin fibra optica. S-a realizat reabilitarea interioara a unei parti din corpul B, unde s-a infiintat sala de forta utilizata in cadrul orelor de educatie fizica.

Flexibilitatea si adaptabilitatea la cerintele pietei fortei de munca este reliefata de multitudinea calificarilor pe care le poate oferi in prezent scoala noastra. Elevii efectueaza stagiile de pregatire practica la agentii economici cu care unitatea scolara are conventii de practica: RATB, RADET SA, TS OPERATIONAL SA, COLINA MOTORS, SC CTG AUTO PARTS SRL – SERVICE OPEL.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!