Liceul Tehnologic Nikola Tesla

1 / 3

Liceul Tehnologic Nikola Tesla

Caracteristici
Categorie: Gradinite, scoli, licee De stat Liceu
Descriere
Incepand cu anul 2004 a fost lansat un plan de modernizare si renovare al celor 3 cladiri ale scolii. Acest plan cuprinde atat modernizarea atelierelor scoala si a salii de sport, cat si renovarea cabinetelor, laboratoarelor si atelierelor scoala, a secretariatului si contabilitatii si dotarea lor cu calculatoare si conexiunea acestora la Internet prin fibra optica.
Detalii suplimentare
Pana in prezent a fost renovat – modernizat corpul principal A si dotate toate cabinetele, laboratoarele si atelierele scoala cu calculatoare conectate la Internet prin fibra optica. S-a realizat reabilitarea interioara a unei parti din corpul B, unde s-a infiintat sala de forta utilizata in cadrul orelor de educatie fizica.
Flexibilitatea si adaptabilitatea la cerintele pietei fortei de munca este reliefata de multitudinea calificarilor pe care le poate oferi in prezent scoala noastra. Elevii efectueaza stagiile de pregatire practica la agentii economici cu care unitatea scolara are conventii de practica: RATB, RADET SA, TS OPERATIONAL SA, COLINA MOTORS, SC CTG AUTO PARTS SRL – SERVICE OPEL.
1.302 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Jul 23 15:00