Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Lexa Photo Booth - Cabina Foto

Lexa Photo Booth - Cabina Foto

Caracteristici
Filmari, foto
Descriere
Fie ca vorbim de o fotografie impreuna cu prietenii, familia sau poate colegii, pozele personalziate imprimante pe loc la cabina foto devin o amintire pretioasa si un mod minunat de a pastra amintirile!
Detalii suplimentare
"Unde o sa tinem evenimentul? Ce decor folosim? Ce mancare/ bauturi alcoolice se vor servi? O sa avem activtati sau momente speciale?". Stim cat de dificil este sa te ocupi de organizarea unui eveniment si de emotiile si intrebarile pe care le ai si este normal, iti doresti ca totul sa iasa PERFECT. Ei bine, nu te poti ocupa singur/a de toate. Si de ce ai facea asta cand poti apela la ajutorul unor oameni specializati? Chiar daca nu te putem ajuta in toate aspectele, te putem scapa de o grija, prin serviciul de fotografie prin intermediul unei cabine foto. De ce sa alegi o CABINA FOTO? - Este un punct de atractie. Cabina foto este un element care atrage instantaneu atentia si atrage invitatii sa interactioneze cu ea; - Anima petrecerea. Invitatii se distreaza incercand diverse accesorii, pozitii sau expresii pentru poza perfecta! - Amintiri pe loc.
Cu ce venim pregatiti la evenimentul tau? Printuri nelimitate; ^ Magneti nelimitati; ^ Cabina moderna cu LED-uri; ^ Props-uri distractive; ^ Design personalizat pentru poze; ^ GIF-uri tip Boomerang; ^ Multa voie buna; ^ Adaptabilitate ca evenimentul sa iasa exact asa cum iti doresti; Hai sa vorbim si sa te ajutam sa ramai cu amintiri pentru o viata!
40 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 22 Sep 23; 07:55
Anunt inactiv