Lego Technic, Porsche 911 RSR, 42096

785 RON
1 / 3

Lego Technic, Porsche 911 RSR, 42096

785 RON
Caracteristici
Categorie: Jucarii si jocuri Tip: Lego Nou
Descriere
Model Porsche 911 RSR cu o multime detalii autentice, inclusiv spoiler cu suporti de tip gat de lebada, difuzor de aer extins, si oglinzi retrovizoare speciale plus jante cu spite negre, faruri si stopuri autentice. Include si o cabina detaliata, diferential functional vizibil, suspensie independenta si un motor tip boxer cu 6 cilindri si pistoane functionale montat inaintea axului fata.
Aceasta masina colectionabila de jucarie are o schema autentica de culori cu alb, rosu si negru plus autocolante cu detalii extra.
Deschide usile pentru a accesa cabina plina de detalii verosimile, inclusiv un ecran radar, directie functionala, sistem de stingere a incendiilor, si o harta a circuitului de la Laguna Seca imprimata pe usa pilotului.
Acest set include 1580 de piese.
Acest set LEGO Technic este conceput pentru a oferi o experienta de constructie satisfacatoare si captivanta.
Seturile LEGO Technic includ mecanisme si miscari reale care servesc drept introducere pentru tinerii constructori LEGO in universul ingineriei intr-un mod abordabil si autentic.
Porsche 911 RSR masoara peste 13 cm inaltime, 50 cm lungime si 20 cm latime.
Descopera un simbol al excelentei in inginerie cu LEGO® Technic 42096 Porsche 911 RSR . Dezvoltat in parteneriat cu Porsche, aceasta reprezentare autentica surprinde infatisarea puternica a automobilului, cu contururi ascutite si detalii aerodinamice, inclusiv un spoiler cu suport de tip gat de lebada, difuzor de aer extins, si oglinzi retrovizoare speciale.
Functiile includ un diferential functional vizibil, suspensie independenta si un motor tip boxer cu 6 cilindri si pistoane functionale montat inaintea axului fata, in timp ce cabina include un ecran cu radar, directie functionala, sistem de stingere a incendiilor si chiar si o harta a circuitului de la Laguna Seca imprimata pe usa pilotului.
Jante cu spite negre, faruri si stopuri verosimile, schema autentica de culori cu alb, rosu si negru plus autocolante cu detalii extra adauga ultimele finisaje la acest model LEGO Technic Porsche 911 RSR bestial, o piesa de colectie perfecta pentru acasa sau la birou!
Varsta recomandata: +10 ani
Numar piese: 1580
Vezi mai multe detalii si cumpara
682 vizualizari Vaslui, Vaslui, 12 Apr 15:25