LEGO Jurassic World Xbox360

90 RON
1 / 4

LEGO Jurassic World Xbox360

90 RON
Caracteristici
Categorie Jocuri video, console Tip Jocuri video Marca Xbox Nou
Descriere
LEGO Jurassic World Xbox360 este un joc de tip aventura lansat de Warner Home Video - Games in data de 6/30/2015, disponibil pentru PC, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox360, Xbox One, Nintendo 3Ds si Nintendo Wii U.
LEGO Jurassic World cuprinde parti din toate cele trei filme lansate pana astazi: Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park si Jurassic Park III. De asemenea, vor fi incluse secvente si din viitorul film al seriei, Jurassic World, care are data de lansare: 12 iunie 2014.
Jocul da ocazia utilizatorilor sa controleze dinozauri, intr-o lume creata din caramizi Lego.

Lego Jurassic World include un mod de cooperare între doi jucatori. Fiecare dintre ei poate alege din peste 100 de personaje, putand intra chiar si în pielea a peste 20 de specii de dinozauri. Printre acestia din urma, se numara Indominus Rex, T-Rex, Dilophosaurus si Pteranodon
Fiecare dintre aceste personaje au puteri si abilitati diferite, iar replicile lor din joc sunt luate direct din filmele Jurassic. Firul narativ al jocului îi va purta pe gameri pe parcursul a 20 de nivele. Fiecare din cele patru filme Jurassic este reprezentat în joc pe parcursul a cinci nivele.
Vezi mai multe detalii si cumpara
668 vizualizari Cluj, Cluj-Napoca, 31 Aug, 14:15