Lego Adventure 2

117 RON
1 / 1 ...

Lego Adventure 2

117 RON
Caracteristici
Categorie Jocuri video, console Tip Jocuri video Marca Playstation Nou
Descriere
LEGO® Adventure 2 - Jocul video va fi disponibil in poloneza (dublat) in 2019 pe Nintendo Switch ™, PlayStation® 4 si Xbox One. QLOC SA este responsabil pentru localizarea jocului

Invadatorii extraterestri l-au lasat pe Klocburg in ruine in jocul LEGO® Adventure 2. Acum, impreuna cu Lucy si o echipa de alte personaje eroice, el trebuie sa mearga intr-o calatorie dincolo de propria sa lume si sa-i salveze pe nefericiti de locuitorii ciudati ai sistemului Sostar.

„Umplut cu personajele tale preferate din prima aventura LEGO®, precum si cu noii eroi interesanti din LEGO® Adventure 2, plini de locatii misterioase si actiuni din ambele filme, LEGO® Adventure 2 - Jocul video spune o poveste uimitoare”, a declarat Arthur Parsons, director de marketing. proiectare la studiourile TT Games. „Jucatorii vor trebui sa cerceteze stelele pentru obiecte, materiale si instrumente unice, construind o colectie care ii va ajuta sa calatoreasca prin universul LEGO®, unde ii asteapta tot felul de peisaje uimitoare, vehicule bizare si creaturi incredibile.”

„LEGO® Adventure 2 - Jocul video este o experienta unica plina de personaje fantastice si aventuri in lumea deschisa, cu accent pe rezolvarea puzzle-urilor creative si elemente cinematografice”, a declarat Sean William McEvoy, vicepresedinte, Jocuri si aplicatii digitale la Grupul LEGO. „Fanii LEGO® de toate varstele se vor distra mult remodelandu-si lumea cu instrumente care le permit sa construiasca drumuri, sa schimbe peisaje si sa construiasca obiecte care sa ofere noi recompense si misiuni.”
Vezi mai multe detalii si cumpara
187 vizualizari Bistrita Nasaud, Bistrita, 09 Nov, 19:30