Le Fleuriste Magnifique - Aranjamente florale

Le Fleuriste Magnifique - Aranjamente florale

Caracteristici
Aranjamente florale
Descriere
Noi suntem Le Fleuriste Magnifique. O florarie cu aer frantuzesc, unde in orice moment al zilei vei calca pragul locatiei, ambientul si muzica te vor purta in magnificul Paris. Paseste pe taramul oazic al florariei noastre magnifice.
Detalii suplimentare
Suntem o echipa entuziasta, reunim modele multiculturale si le aducem la tine acasa prin floristica noastra de top. Curiozitatea noastra permanenta, valorile materiale si spirituale, dar si dragostea noastra pentru frumos, ne-au determinat sa fim cei care suntem astazi. Inspirandu-ne din numeroasele creatii universale, din opera de arta pe care ne-o ofera natura, ne asiguram ca aranjamentele noastre florale reflecta calitatea si temeinicia premium.
Noi, la Le Fleuriste Magnifique, scriem cu pasiune povesti de iubire ce nu te vor lasa sa treci mai departe fara a te opri o clipa sa ne cunosti. Aducem flori superbe mai aproape de tine pentru a te ajuta sa transmiti ce nu poate fi recunoscut in cuvinte! Si, daca exista un limbaj al iubirii, acela este rezultat din bucuria de a darui flori cu tandrete, pe care noi o transpunem in buchetele noastre originale.
Pentru ca nimic nu declara „ma gandesc la tine cu dragoste” mai bine decat florile. Te asteptam cu drag la noi acasa pentru a realiza impreuna, intr-un decor cald si primitor, cadouri florale memorabile!
Cu drag, Echipa Le Fleuriste Magnifique, floristul tau preferat!
429 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 16 Oct, 15:00