Le Boutique Food Concept Store

Le Boutique Food Concept Store

Caracteristici
Restaurante Specific: international Terasa : da Catering: da
Descriere
Este un loc unde intreg personalul este dedicat unui element primordial: clientii nostrii sa se bucure de mancare delicioasa!
Pasiunea noastra se reflecta in preparatele pe care le pregatim, unde se pastreaza un simt unic al traditiei pentru produsele locale italiene si in daruirea cu care gatim si pretuim fiecare fel de mancare.
Detalii suplimentare
Dorim sa traiti in „Le Boutique – Food Concept Store” o experienta extraordinara, unde fiecare fel preparat reprezinta o excursie culinara si unde se intalnesc oameni ce vor sa descopere adevarate preparate atat italiene cat si din bucataria internationala!
„Le Boutique – Food Concept Store” este locul unde pasesti intr-un univers provencale, in care gastronomia se impleteste perfect cu ambientul cald si personalul te intampina cu zambet, atentie si profesionalism.
Te asteptam aici, intr-un cartier istoric al Bucurestiului unde design-ul conceptual al amenjarii interioare reprezinta un mix al elementelor naturale de lemn si texturi moderne realizate de catre arhitectii Razvan Barsan si Catalina Simion.
Totodata, in „Le Boutique – Food Concept Store” petrecerile private, aniversarile si evenimentele organizate aduc intotdeauna un buchet de surprize placute, unice si memorabile.
4 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Jul, 14:45