LCD Club - Cursuri initiere inot

LCD Club - Cursuri initiere inot

Caracteristici
Cluburi, complexe sportive inot initiere, agrement
Descriere
Cursuri de inot la nivel de grup sau cu antrenor personal. Initiere, perfectionare si antrenamente speciale. Siguranta pe primul loc! Invata sa inoti cu placere!
Cursurile de inot se desfasoara in urmatoarele locatii:
1. Bazinul Olimpia, soseaua Iancului 128A, sec. 2.
2. Bazinul Alexandreea, Bulevardul Basarabia nr.37-39, sec. 2.
3. Bazinul Steaua, Bulevardul Ghencea, nr. 45, sec. 6.
Detalii suplimentare
Inotul este singurul sport care nu are contraindicatii. Nu solicita articulatiile, este recomandat tuturor persoanelor, indiferent de varsta si de sex. Prezinta numeroase beneficii, printre care amintim: inotul lucreaza toate grupele de muschi, ajuta la o dezvoltare armonioasa,  creste imunitatea si increderea in fortele proprii iar creierul este mult mai bine oxigenat.Inotul este recomandat persoanelor care au probleme cu greutatea, cu coloana, celor care fac recuperare medicala sau femeilor insarcinate.
Inotul se poate incepe de la cateva luni, dar noi lucram cu copiii de la varsta minima de 1 an. Pana la varsta de 4 ani, noi recomandam ora individuala. Orele individuale se vor face la bazinul Alexandreea. De la varsta de 4-5 ani, copiii pot lucra si in ore de grup.
Orele pentru adulti se desfasoara doar la bazinul Alexandreea. Cat dureaza o sedinta? 50 de minute, dar pentru copiii mici (1-3 ani), sedintele dureaza aproximativ 30-40 de minute.
32 vizualizari Bucuresti 11 Iul 23; 16:05