Lasting Events - Organizator evenimente

Vezi pagina: Lasting Events
Sector 4, 16 oct, 15:00

Descriere anunt

Lasting Events - Organizator evenimente

Lasting Events reprezinta un studio privat Foto si Video dar si un furnizor de servicii complete pentru evenimente, precum servicii foto-video, focuri de artificii, prelucrari si montaje foto-video, sonorizari, DJ, impresariat artistic dar si o mica parte din accesoriile ce pot fi utile la evenimente private.

Detalii suplimentare

Suntem specializati in organizarea de evenimente speciale, care au loc o singura data in viata unui cuplu precum nunti, dar pe langa acestea, la cerere, va mai putem oferi si alte tipuri de organizari de evenimente precum botezuri sau mai multe tipuri de petreceri private precum petreceri corporate, petreceri scolare, etc.

Echipa Lasting Events este format din tineri entuziasti cu o experienta vasta in domeniile Cinema / TV/ Media, si cu o bogata experienta profesionala ce ne ajuta sa facem din unele zile, cele mai importante momente/trairi ale unui cuplu, o zi de neuitat.

Lasting Events va ofera o gama larga de servicii fara concurenta pe piata romanesca in organizarea de evenimente folosind aparatura profesionala.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!