Lampa fara fir pentru exterior, 3 W - Smartwares

225 RON
1 / 3

Lampa fara fir pentru exterior, 3 W - Smartwares

225 RON
Caracteristici
Electrice Corpuri iluminat Nou
Descriere
Lampa fara fir cu leduri, marca Smartwares este ideala pentru a fi folosita in aer liber. In acest fel, puteti crea o ambianta calda si confortabila, oricand si oriunde. Lampa vine echipata cu o baterie care dureaza pana la 15 ore de utilizare continua.

Lampa este alimentata printr-o baterie, ceea ce inseamna ca poate fi utilizata wireless. Prin urmare, o puteti pozitiona oriunde doriti. O puteti folosi in acele nopti lungi de vara cand stati in aer liber si petreceti alaturi de prieteni. Pur si simplu asezati lampa pe masa si bucurati-va de cateva ore suplimentare petrecute afara.

Lampa are 2 trepte de intensitate si un adaptor care incarca complet bateria in maxim 2 ore. O baterie incarcata complet, dureaza pana la 15 ore, in functie de intensitatea luminii alese. Incarcati lampa si o puteti utiliza oriunde pentru a crea o ambianta calda si confortabila.

LED-ul integrat este de 3W si produce 160 de lumeni atunci cand utilizati treapta superioara de intensitate, aceasta putand fi comparata cu puterea unui bec incandescent de 11W. Lumina este alba, clasa de energie B, cu o temperatura de culoare de 3000k. Lampa wireless poate fi utilizata in aer liber, datorita gradului de protectie IP44.

Cutia contine: Lampa de masa, adaptor si manual de instructiuni.

Caracteristici:

- Portabilitate – se poate utiliza complet fara fir
- Acumulatorul se incarca complet in doar 2 ore
- 15 ore de utilizare continua
- Puterea luminozitatii este de 3W si eticheta energetica B
- Se poate utiliza in aer liber datorita gradului de protectie IP44
Vezi mai multe detalii si cumpara
18 vizualizari Bucuresti 28 Apr; 16:25