Lalele Gavota

12 RON
...

Lalele Gavota

12 RON
Caracteristici
Plante, flori, copaci
Descriere
Un soi rar de lalele din grupul Triumph, cu flori mari de forma conica, mentinuta si in momentul deschiderii totale. Petalele au un colorit deosebit, combinatia de nuante calde dandu-le un aspect elegant. Bulbii dezvolta tulpini verticale, viguroase, soiul fiind ideal si pentru crearea buchetelor si aranjamentelor.

Plantare si ingrijire Solul ideal pentru plantare este cel usor acid, cu un bun sistem de drenare, care va impiedica stagnarea apei, evitand astfel putrezirea radacinilor. Cultivarea bulbilor de lalele se va face in spatii luminoase, in care ele vor putea beneficia de prezenta soarelui, acesta contribuind la obtinerea unor inflorescente bogate, viu colorate. Lalele sunt specii de flori care cer umiditate, astfel ca plantele au nevoie de udare in mod regulat. Dupa procedura de udare a solului acesta trebuie sa fie slabit in scopul de a creste oxigenarea prin eliminarea buruienilor. Plivitul si prasitul ar trebui sa fie facut cu atentie pentru a nu deteriora radacinile superficiale.

Avantajele soiului perioada de inflorire indelungata, cu inflorescente bogate, viu colorate; tulpina florii este rezistenta la intemperii (vant puternic, ploi); sunt excelente ca flori taiate si nu numai, rezistand mult timp.

Caracteristici Proprietatile soiului: Doua recolte pe sezon Perioada de plantare: aug - dec Timp de inflorire: apr - mai iul - iul Productivitatea: pana la 10 kg Inaltimea la maturitate: 200-300 cm Distanta de plantare: 50-100 cm Conditii de lumina: soare Greutatea rodului: 80-200 g Rezistenta la frig: - 20°С

1 pac - 5 buc / 11.90 lei (2.38 lei/buc)
Vezi mai multe detalii si cumpara
383 vizualizari Bihor, Oradea, 04 Sep, 08:40