145.000 €

Lago di Maggiore, Italia

Bucuresti, 17 feb, 12:05

Descriere anunt

Lago di Maggiore, Italia

Lago di Garda si alte lacuri, apartamentul est conceput ca 3+1 si are o suprafata de 100 m2. Se afla la etajul doi al unei cladiri din secolul 18 si, prin urmare nu dispune de lift. In 2003 a fost complet reconstruit.

Detalii suplimentare

Daca ati visat vreodata sa locuiti pa malul lacului, cu o vedere minunata la luciul apei si la munti, avand posibilitate sa iesiti oricand din casa pentru a face o baie, atunci acest apartament este tocmai ceea ce cautati. Acest apartament spatios se afla pe malul lacului Maggiore din nordul Italiei.

Apartamentul est conceput ca 3+1 si are o suprafata de 100 m2. Se afla la etajul doi al unei cladiri din secolul 18 si, prin urmare nu dispune de lift. In 2003 a fost complet reconstruit.

Apartamentul este compus din bucatarie, camera de zi, doua dormitoare, camara, doua bai si hol. Un dormitor are in plus o incapere care poate fi utilizata ca garderoba. Una dintre bai este cu cabina de dus, cealalta cu cada. Ambele bai au ferestre, ceea ce asigura o lumina suficienta. Bucataria si baia mai mare au ferestre spre curte, camera de zi si ambele dormitoare au vedere la lac.

Apartamentul dispune si de un loc de parcare privat, aflat la aproximativ 100 m de casa.

Se poate negocia pastrarea mobilierului si echipamentelor (mobila de bucatarie, cu frigider si masina de spalat vas, masina de spalat rufe, canapea extensibila, pat matrimonial etc.) - pretul mobilierului se negociaza separat.

Costurile lunare pentru intretinerea apartamentului sunt in medie 120 EUR.

Va rugam sa ne contactati daca aveti orice fel de intrebare sau pentru a conveni vizitarea imobilului.