La Sotir Jr. Ballroom

Vezi pagina: La Sotir Jr. Ballroom
Chiajna, 21 iul, 12:00
185 vizite

Descriere anunt

La Sotir Jr. Ballroom

La Sotir Jr. Ballroom este o locatie de evenimente premium si o atractie arhitecturala ce merita vazuta, cu un spatiu special conceput pentru evenimente de top cu o capacitate de 190 de invitati si o parcare pentru 30 de autoturisme.

Detalii suplimentare

La Sotir Jr. Ballroom intelege pe deplin importanta evenimentelor de succes. Cu o vasta experienta si cu o larga gama de servicii, va punem la dispozitie una dintre cele mai dinamice echipe de profesionisti, a caror pasiune si dedicatie pentru evenimente, nu cunoaste limite.

Cu o experienta intuitiva si cu o abordare indreptata catre rezultat, noi punem in valoare viziunea dumneavoastra pentru evenimentul mult dorit. Fie ca este un eveniment traditional, ori basmul visat, o zi speciala cu acccente moderne, o nunta fastuoasa sau elemente romantice, locatia noastra este versatila si se potriveste oricaror evenimente corporate, sociale sau de familie.

La Sotir Jr. Ballroom va asigura servicii de inalta clasa si meniuri ce exploreaza cele mai cunoscute culturi si gastronomii internationale, cu note personale, autentice, de condimente, ingrediente si metode de gatit inspirate din diferitele culturi ale lumii, cu farfurii ce devin adevarate opere de arta sub indrumarea Chefului Cristian Haicu, un artist care conduce cu pricepere o echipa profesionista de bucatari.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!