La Sediu - Restaurant

Vezi pagina: La Sediu
Sector 3, 10 oct, 11:15

Descriere anunt

La Sediu - Restaurant

Noi suntem solutia perfecta pentru organizarea evenimentelor speciale din viata ta!

Restaurantul La Sediu organizeaza intr-un ambient intim si placut zile aniversare a tinerilor care sunt in pragul maturitatii si ofera prin serviciile acordate o seara speciala pentru acest inceput de drum in viata acestora.

Detalii suplimentare

Restaurantul nostru, avand o experienta de peste 20 de ani, aduce in intampinarea dumneavoastra, cele mai calitative si profesionale servicii in organizarea evenimentelor speciale din viata dumneavoastra. Va invitam sa vizitati una dintre locatiile noastre, pentru a va convinge! La Sediu, cu o capacitate de maxim 70 de persoane, din str. Luica 204-208 sect. 4, Bucuresti. Asteptam cu drag sa fim o parte din Reusita Evenimentului dumneavoastra!

Restaurantul La Sediu, din Campia Libertatii (str. 7 Drumuri nr. 1), sect. 3, Bucuresti, va ofera o gama larga de preparate culinare servite intr-o atmosfera intima si linistita. Totodata, in cele doua saloane pe care le avem, se pot desfasura diferite evenimente din viata dumneavoastra, iar terasa localului va ofera clipe racoroase in zilele calduroase ale anului.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!