La Sediu - Restaurant

La Sediu - Restaurant

Caracteristici
Restaurante 51 -100 locuri Terasa : da
Descriere
Noi suntem solutia perfecta pentru organizarea evenimentelor speciale din viata ta!
Restaurantul La Sediu organizeaza intr-un ambient intim si placut zile aniversare a tinerilor care sunt in pragul maturitatii si ofera prin serviciile acordate o seara speciala pentru acest inceput de drum in viata acestora.
Detalii suplimentare
Restaurantul nostru, avand o experienta de peste 20 de ani, aduce in intampinarea dumneavoastra, cele mai calitative si profesionale servicii in organizarea evenimentelor speciale din viata dumneavoastra. Va invitam sa vizitati una dintre locatiile noastre, pentru a va convinge! La Sediu, cu o capacitate de maxim 70 de persoane, din str. Luica 204-208 sect. 4, Bucuresti. Asteptam cu drag sa fim o parte din Reusita Evenimentului dumneavoastra!
Restaurantul La Sediu, din Campia Libertatii (str. 7 Drumuri nr. 1), sect. 3, Bucuresti, va ofera o gama larga de preparate culinare servite intr-o atmosfera intima si linistita. Totodata, in cele doua saloane pe care le avem, se pot desfasura diferite evenimente din viata dumneavoastra, iar terasa localului va ofera clipe racoroase in zilele calduroase ale anului.
136 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Jul 23 15:05