La Nuci - Restaurant

La Nuci - Restaurant

Caracteristici
Restaurante 101 – 200 locuri Terasa : da Catering: da
Descriere
Catering, restaurant, petreceri, nunti, evenimente
ambianta placuta, meniul bogat si mancarea preparata atent, folosind numai ingrediente naturale, la care se adauga dotarea cu aparatura profesionala pentru imagine, lumina si sunet, sunt doar cateva dintre motivele pentru care va invitam sa alegeti Restaurantul "La Nuci".
Detalii suplimentare
Prin motto-ul nostru "Natura la masa ta!", restaurantul "La Nuci" propune clientilor sai pe langa un meniu extrem de variat, cu mancaruri alese preparate numai cu ingrediente naturale si un ambient natural deosebit, unde linistea, pitorescul, abundenta florilor si a spatiilor verzi asigura conditiile optime servirii unei mese pe gustul dumneavoastra.
Restaurantul este deschis pe toata perioada anului intre orele 10:00-23:00, avand o capacitate de 150 locuri in aer liber si 130 locuri interior, parcare in conditii de siguranta. Va oferim conditii ideale pentru organizarea de nunti, botezuri, petreceri, mese festive, zile onomastice.
Restaurantul "La Nuci" este amplasat pe Drumul National DN km 12,7 al Soselei Bucuresti-Urziceni, imediat dupa complexul Expo Market Doraly, pe partea drapta a drumului in sensul de mers spre Urziceni.
106 vizualizari Ilfov, Afumati, 11 Jul 23 14:45