La Giuggiola - Gelateria artizanala italiana

La Giuggiola - Gelateria artizanala italiana

Caracteristici
Cofetarii, torturi Catering: da
Descriere
Versatil si gustos, giuggiola, fruct aparent neinsemnat, ne invita intr-o calatorie in lumea gustului de dimensiuni magnifice. Pe noi ne-a convins, ne-a facut sa ne indragostim de el, asa ca i-am dedicat proiectul nostru – gelateria – La Giuggiola, unde va invitam sa degustati impreuna cu noi delicioasa inghetata italiana in variante traditionale – referindu-ne la inghetata si avangardiste – referindu-ne la gustul “giuggiola” obtinut din ingrediente  alese cu grija, prelucrate cu respect unde interesanta jujuba este regina.
Detalii suplimentare
Cu multa pasiune suntem angajati permanent in obiectivul nostru: crearea unei inghetate de excelenta. Acest lucru presupune alegerea cu multa atentie a furnizorilor ce ne pot garanta materii prime de inalta calitate, selectionarea atenta a ingredientelor care stau la baza inghetatei noastre proaspete, de sezon pentru fructe, naturale, genuine deoarece nu contine coloranti sau arome sintetice. Procesul de productie se desfasoara dupa metoda Traditionala Italiana (Pasteurizare –Maturare — Mantecare) si toate utilajele pe care le folosim sunt garantate de cele mai importante companii italiane din bransa.  Utilaje moderne, competenta si pasiune, materii prime de o calitate indiscutabila in slujba unei singure cauze: obtinerea unei inghetate excelente!
Experimentam  retete noi, produse noi, fructe rare, uneori sugerate de clientii nostri, deoarece pentru noi diferenta dintre joc si munca este distractie, iar satisfacerea cerintelor clientilor este satisfactia noastra!
284 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Jul 23 15:15