Kineto DoDo - Centru de recuperare medicala

Kineto DoDo - Centru de recuperare medicala

Caracteristici
Servicii medicale Cabinete medicale
Specialitate: Fizioterapie
Descriere
Lasa-te rasfatat in centrul Bucurestiului in cel mai apreciat salon din oras. Te asteptam intr-un centru curat si primitor in care ne vom asigura sa ai parte de cele mai bune servicii: masaje, terapii corporale si faciale, ritualuri SPA, rasfat in 2.
In 2016 am decis sa schimbam lumea. Pe vremea aceea am lansat Kineto DoDo, fiind acum cel mai apreciat salon de masaj din Bucuresti (conform TripAdvisor). Nu ne-am permis sa deschidem un centru de recuperare medicala la vremea respectiva, dar acum a sosit momentul.
Respectandu-ne atat clientii, cat si angajatii, am pornit la drum, oferind servicii de care intreaga noastra echipa e pasionata.
Te asteptam cu drag si dedicatie in drumul tau spre o viata sanatoasa si echilibrata!
Intre timp am achizitionat accesorii si echipamente noi, ne-a sosit si patul de masaj facut la comanda (la 2 zile dupa sedinta foto). In orice caz te asteptam intr-un mediu placut, curat, bine echipat, cu aparatura ultra-moderna din care face parte atat sistemul Mira Rehab (exercitii terapeutice cu jocuri virtuale personalizate si interactive), cat si aparatul de inductie electromagnetica de inalta intensitate BTL-6000 Super Inductive System Elite (o noutate pe piata, lansat in Romania la sfarsitul anului 2017).
25 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Iul 23; 14:25