Kinderstar - Scoala primara si gradinita

Kinderstar - Scoala primara si gradinita

Caracteristici
Categorie: Gradinite, scoli, licee Privat Gradinita
Descriere
Gradinita si Scoala Primara KinderStar reprezinta initiativa unor parinti tineri, care au infiintat in comuna Berceni o gradinita occidentala, apoi o scoala primara pentru care principala sursa de inspiratie au fost cei doi copii proprii.
Detalii suplimentare
Pentru acestia si pentru ceilalti copii din comuna Berceni si din imprejurimi au fost aduse beneficiile sistemului educational particular.
Pentru ca fiecare copil este un STAR pentru parintii lui!
Scoala Primara si Gradinita KinderStar isi desfasoara activitatea in baza Ordinelor de Acreditare emise de Ministerul Educatiei si Cercetarii prin O.M. nr.5048/29.08.2019 nivel primar, respectiv 4688/18.08.2017 nivel prescolar.
In gradinita KinderSTAR copiii sunt admisi de la 2 ani, fiind ingrijiti cu atentie si beneficiind de programe educationale adaptate varstei lor.
Scoala Primara KinderStar isi propune sa creeze o comunitate scolara in care fiecare dintre noi sa fie calauzit cu grija, responsabilitate si competenta – elev, parinte, profesor pentru invatamant primar si prescolar, invatatoare.
Saptamanal parintii primesc informatii prin e-mail despre programa activitatilor si proiectelor desfasurate in gradinita si scoala primara, meniul  –saptamanal, precum si evolutia copilului la sfarsitul fiecarui proiect tematic .
826 vizualizari Ilfov, Berceni, 11 Jul 23 14:55