KiDance - Cursuri de dans pentru copii

KiDance - Cursuri de dans pentru copii

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: muzica si dans
Descriere
KiDance este dansul original, la nivel mondial, motor de dezvoltare, gimnastica si program de fitness care combina aptitudinile academice de pregatire, proiectate special pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani.

Scoala de Dans Modern KiDance este unica pentru ca fiecare sedinta de dans include un program de concepte educationale special proiectat pentru a descoperi calitatile si abilitatile fiecarui copil si a obtine cele mai bune rezultate. Punem un accent deosebit pe dezvoltarea “Increderii de sine” si “Respectului de sine”, la copiii mici.
Prin antrenamente jucause, coregrafii spectaculoase si dansuri pline de poveste si imaginatie descoperim abilitatile de invatare si performantele fiecarui copil.
O bucurie in viata unui copil! Orice parinte stie intuitiv ca la copiii mici, sentimentele se exprima prin miscare si cuvinte, astfel miscarea, muzica si dansul devin instrumente naturale pentru invatare. Un program de dezvoltare planificat, trebuie sa fie parte din educatia fiecarui copil. Din primii ani se pune fundamentul pentru invatamantul superior. Noi va pregatim copiii sa invete, pentru anii de scoala ce vor urma.
Scoala de Dans Modern KiDance, unde copiii dobandesc arta invatatului, prin miscare si dans!
15 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Iul. '23 (14:55)