Khaneen parfum arabesc Diamond oud 100ML

290 RON
1 / 3

Khaneen parfum arabesc Diamond oud 100ML

290 RON
Caracteristici
Parfumuri barbati Alt brand
Descriere
BARBATI EDP. Tip Produs
Apa de Parfum

Pentru
Barbati

Size
100ml

Categorie olfactiva
Lemnos

Tip Aplicare
Vaporizator

Diamond Oud parfum arabesc de nisa de la Khaneen. Un parfum arabesc masculin care sarbatoreste increderea, eleganta fara sfarsit, printr-o semnatura olfactiva deosebita. Parfumul aduce un omagiu faimoasei traditii Orientale din Orientul Mijlociu. Diamond Oud este exemplu de minimalism si fantezie. Evoca armonie, lux, eleganta si echilibru. Creat pentru un barbat increzator, sofisticat, parfumul este alegerea perfecta pentru cei care cauta un miros unic.

Parfumul Diamond Oud este construit pe fondul contrastului de plante aromatice din notele de varf , cu un usor acord citric de mandarina, boabe de ienupar si frunze de violete, si din notele de mijloc cu arome proapete, condimentate de salvie, ulei de mesteacan si mate, si acordul de baza al lemnului de agar (oud), ambra, si o atingere racoroasa de stanjenel.

O combinatie imbelsugata si amagitoare, lemnoasa, infuzata cu note erbacee contrare, creand o semnatura de miros diferentianta. Atat de intensa ca si cristalul. O aroma lemnos oceanica. Diamond Oud este un parfum uscat, curat, amar si pe baza de plante. Dar intr-un mod foarte rafinat – pastreaza un echilibru perfect – este destul de “parfumat”, dar inca naturalist.

Diamond Oud , Oudh-ul, cea mai valoroasa rasina din lume. Oudh-ul, cunoscut si sub denumirea de Arbore de Agar, Lemnul Vulturului, Gaharu sau Agalocha este rasina produsa de arborele din specia Aquilaria, raspandita in sudul Asiei, in special in India, Laos, Papua Noua Guinee, Indonezia, Malaezia, Thailanda si Vietnam. Lemnul de Agar este un lemn de esenta tare care creste pe mai multe tipuri de soluri, inclusiv cel nisipos, insa mediul preferat este cel umed, umbros. Copacul are o inaltime cuprinsa intre 7-40 m, frunzele sunt alterne, cu o lungime de 5-10 cm si o latime de 2-5 cm, florile de culoare galben-verzui sunt marunte si grupate in manunchi iar fructele sunt niste capsule lemnoase de aproximativ 3 cm lungime.

Vezi mai multe detalii si cumpara
37 vizualizari Ilfov, Pantelimon, 01 Iun. '24 (21:55)
Video