Khaneen parfum arabesc crystal 100ml femei EDP

290 RON
1 / 3

Khaneen parfum arabesc crystal 100ml femei EDP

290 RON
Caracteristici
Parfumuri dama Alt brand
Descriere
Tip Produs
Apa de Parfum
Pentru
Femei

Size
100ml

Categorie Olfactiva
Lemnos , Dulceag

Tip Aplicare
Vaporizator

Parfum arabesc Crystal este mai mult decat un miros. Este o calatorie parfumata. O minune olfactiva, O capodopera. Exista ceva despre acest miros, modul in care miroase. Felul in care acesta se comporta. Este un parfum misterios. Are puterea de a fermeca. Caracterul sau abstract este acela de a obtine acel impact. Oferind acestui amestec o calitate cameleonica. Acest Parfum are abilitatea de a fi interpretat ca mirosuri distinctive diferite. Parfum Arabesc Crystal are miros de zahar caramelizat. Fara a fi un parfum gurmand. Este aproape gurmand, acvatic.

Parfum arabesc Crystal notele de lemn de agar si Ambra, echilibreaza dulceata intr-un mod care face parfumul potrivit pentru orice gen. Este un parfum cu miros fascinant. Safronul, iasomia de Sambac, zaharul caramelizat, ambra, lemnul de agar pe o baza de rasina de brad si cedru. Acest parfum oriental lemnos este foarte versatil. Perfect pentru toate anotimpurile. Crystal parfum de nisa atat de sofisticat si de elegant.

Parfum arabesc Crystal . Este o viziune abstracta in lumea cristalului. Parfumul este aerisit si transparent in ton. Simbolizand fragilitatea notelor sale.Pastrand in mod paradoxal o densitate durabila. Un parfum oriental lemnos. Se deschide intens cu mirosul de sofran si iasomie de sambac din notele de varf.Sofranul este ingredientul care aduce un plus de eleganta parfumului. Acest parfum cu un miros proaspat, intens, in tandretea florilor de iasomie.

Parfum arabesc Crystal arome nobile seducatoarea. Ambra si pretiosul oud, zaharul caramelizat sunt dezvaluite in notele de mijoc ale parfumului. Mirosul lemnos. Usor uscat dulceag al lemnului de agar (oud). Se combina perfect cu mirosul intens. Rafinat, usor ars si dulce al ambrei si al zaharului caramelizat. Rasina de brad dulce, proaspata, balsamica. Esenta dulce, uscata, lemnoasa a lemnului de cedru, din notele de baza. Invaluie intregul parfum in prospetime si eleganta. Parfumuri arabesti de nisa Dubai Aromas .

Vezi mai multe detalii si cumpara
42 vizualizari Ilfov, Pantelimon, 01 Iun. '24 (21:55)
Video