Kartel Residence-Servicii asociatii de proprietari

Kartel Residence-Servicii asociatii de proprietari

Caracteristici
Administrari imobile
Descriere
Administrae Imobile, contabliltate si servicii de secretariat pentru Asociatiile de proprietari, consultanta juridica, cenzor, managementul condominiului
Administrator imobile atestat.
Pentru optimizare fiscala putem incheia contractul de prestari servicii intre Asociatia de Proprietari si persoana juridica romana (SRL), persoana fizica autorizata (PFA), contract individual de munca sau conventie civila. Decizia apartine Asociateiei de proprietari in functie de obligatiile fiscale care revin raportate la pachetul de servicii solicitat. Aceasta flexibilitate ne permite optimizarea costurilor cu efecte directe asupra valorii contractului.
Oferta de servicii poate fi personalizata, adaptata specificului fiecarui imobil si structurii  membrilor comitetului executiv si ai asociatiei de proprietari. Astfel puteti alege oferta completa de servicii sau doar acele module sau activitati care nu sunt acoperite sau sunt acoperite necorespunzator in actuala dumneavoastra structura.(Atentie: nu puteti alege activitati incompatibile. Ex: Cenzor si Financiar Contabilitate)
170 vizualizari Bucuresti 18 Sep, 18:55