Jungle Laser Mania - Loc de joaca

Jungle Laser Mania - Loc de joaca

Caracteristici
Petreceri copii
Descriere
La Jungle Laser Mania, jungla amazoniana poate fi explorata chiar si la varste fragede. E locul unde petrecerile de copii sunt cu adevarat memorabile si unde joaca stimuleaza imaginatia si spiritul de competitie.
Detalii suplimentare
Vegetatia luxurianta a padurii amazoniene poate fi explorata si in Bucuresti, intr-una dintre cele mai mari sali de laser tag din Romania. Liane, poduri inguste din funii, carari printre arbori exotici si obstacole ce sporesc distractia si cresc nivelul adrenalinei, toate asteapta sa fie descoperite de tine si echipa ta de comando.
Cu o experienta acumulata in cele peste 5000 de petreceri organizate, Jungle Laser Mania este locul ideal pentru a-i oferi copilului tau ziua de nastere perfecta la care viseaza.
Suna adunarea pentru o partida inedita de laser tag si intra in arena noastra plina de labirinturi. Veti fi echipati cu veste si pistoale cu laser de ultima generatie in cateva minute si apoi veti intra intr-o lume noua, plina de provocari. Nici incepatorii nu vor rata din distractie, explicam tuturor ce zone de pe vesta trebuie nimerite pentru acumularea de puncte si asigurarea victoriei.
263 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Jul, 15:25