Joc Monopoly, Spongebob Squarepants

149 RON
1 / 3

Joc Monopoly, Spongebob Squarepants

149 RON
Caracteristici
Categorie: Jucarii si jocuri Tip: Jocuri de societate si puzzle-uri Nou
Descriere
Cucereste oraselul subacvatic Bikini Bottom!
Cine locuieste intr-un ananas pe fundul marii? Daca stii raspunsul la aceasta intrebare, atunci meriti sa intri in universul subacvatic al simpaticului SpongeBob SquarePants!

Aceasta editie speciala Monopoly te provoaca sa intri in lupta pentru cucerirea lui Bikini Bottom. Pe parcursul jocului, vei cumpara locatii indragite din serialul animat, le vei dezvolta prin construirea de ananasi si restaurante Krusty Krab si vei incerca sa obtii cat mai multe mijloace de transport. In ce scop? Pentru a o obtine monopolul si a iti aduce adversarii la faliment, bineinteles.

Jocul contine: 1 tabla de joc, 28 Titluri de Proprietate, 16 cartonase Best Day Ever, 16 cartonase A Few Moments Later, 6 pioni, 32 de Case, 12 Hoteluri, 2 zaruri, 1 Pachet de bani Monopoly, instructiuni de joc in limba engleza.

Cei 6 pioni de colectie ai jocului sunt reprezentari ale personajelor care te amuza in fiecare episod al serialului: SpongeBob SquarePants, Patrick Star, Squidward Tentacles, Mr. Krabs, Sandy Cheeks si Gary.

Cartonasele Best Day Ever si A Few Moments Later, ce le inlocuiesc pe cele clasice - Sansa si Cufarul Comunitatii, iti aduc noi avantaje sau, dimpotriva, iti pun bete in roate pe parcursul jocului.

De asemenea, in cadrul acestei editii Monopoly, vei plati taxe speciale, Fun Tax si Bubble Tax. Doar suntem intr-o altfel de lume, corect?

Descopera pe tabla de joc mijloacele de transport mult indragite: Boatmobile, Speedboat, Anchovy Bus, Submarinul lui Sandy sau locatii precum Ananasul lui SpongeBob SquarePants, Mall-ul Bikini Bottom sau Padurea Kelp, testeaza-ti abilitatile de sofer la Scoala Nautica, dar nu uita sa iti falimentezi adversarii!

Monopoly este un joc originar din SUA, numit si "Jocul de schimburi comerciale rapide cu proprietati". Denumirea de Monopoly se datoreaza conceptului economic de "monopol", dominatia unei singure persoane sau firme asupra unei piete. Acest joc necesita cel putin doi jucatori, rolul lor fiind cel de a muta pionii pe tabla, in functie de suma numerelor de pe zaruri, si de a cumpara proprietatile pe care se vor afla in urma mutarii pionilor. Scopul jucatorului este acumularea a unui numar cat mai mare de proprietati, aducandu-i pe adversari la faliment.

Pentru mai multe jocuri de societate, vizitati site-ul nostru dedicat, Gameology - www.gameology.ro

Detalii tehnice

Dimensiuni cutie: 27 x 27 x 8.5 cm

Dimensiuni tabla de joc: 28.5 x 28.5 cm

Greutate: 1200 g

Material: plastic, carton si metal

Instructiuni si elemente joc in: limba engleza

Numar de jucatori: 2-6

Varsta recomandata: +8 ani

Produs licentiat: SpongeBob SquarePants
Vezi mai multe detalii si cumpara
1.000 vizualizari Bucuresti 12 Apr 20:40