Joc Monopoly - Rick and Morty

149 RON

Joc Monopoly - Rick and Morty

149 RON
Caracteristici
Categorie: Jucarii si jocuri Tip: Jocuri de societate si puzzle-uri Nou
Descriere
Get Schiwfty prin Multiverse alaturi de Rick si Morty! Editia de colectie a jocului de societate Monopoly Rick and Morty te provoaca sa calatoresti prin Multiverse pentru a cuceri toate locatiile, navele si utilitatile de pe tabla de joc!

Descopera locatii din serialul animat, precum Garajul lui Rick, Blips and Chitz, Earth C-137 sau Gazorpazorp, cumpara-le si valorifica-le prin construirea de Flooble Cranks (Case) si de Gooble Boxes (Hoteluri) pentru a iti aduce mai usor adversarii la faliment!

In plus, pe parcursul jocului, nu uita sa te feresti de inchisoare si de Spatiile de taxe Parasetes si Morty Insurance!

Aduna-ti prietenii pentru o seara de Monopoly, deschideti tabla de joc si alegeti-va fiecare pionul preferat dintre Insigna Council of Rick, Cutia lui Meeseeks, Portal Gun, Plumbus, Nava lui Rick sau Casca lui Snuffles. Testati-va abilitatile strategice de cucerire a teritoriilor, dar si norocul cu ajutorul cartonaselor speciale Get Schwifty si Interdimensional Cable TV, care inlocuiesc clasicele cartonase Sansa si Cufarul Comunitatii!

Monopoly este un joc originar din SUA, numit si "Jocul de schimburi comerciale rapide cu proprietati". Denumirea de Monopoly se datoreaza conceptului economic de "monopol", dominatia unei singure persoane sau firme asupra unei piete. Acest joc necesita cel putin doi jucatori, rolul lor fiind cel de a muta pionii pe tabla, in functie de suma numerelor de pe zaruri, si de a cumpara proprietatile pe care se vor afla in urma mutarii pionilor. Scopul jucatorului este acumularea a unui numar cat mai mare de proprietati, aducandu-i pe adversari in faliment.

Pentru mai multe jocuri de societate, vizitati site-ul nostru dedicat, Gameology - www.gameology.ro

Detalii tehnice

Dimensiuni cutie: 27 x 40 x 5.2 cm

Dimensiuni tabla: 28.5 cm

Greutate: 1200 g

Material: carton, plastic si metal

Instructiuni si elemente joc in: limba engleza

Numar de jucatori: 2-6

Varsta recomandata: +17 ani

Produs licentiat: Rick and Morty
Vezi mai multe detalii si cumpara
522 vizualizari Bucuresti 15 Sep, 20:30