Traducatori colaboratori

Traducatori colaboratori cu PFA. Cautam colaborare traduceri din engleza in romana domenii chimie, farmacie, biologie, etc. Asteptam CV la adresa otilia.bodomoi@inventa.ro, telefon:
  • Pot aplica studenti: da
Bucuresti, 15 oct, 19:05
Urca anuntul primul in lista
612 vizite

Detalii suplimentare

Agentia de Proprietate Intelectuala INVENTA este o companie privata specializata in domeniul proprietatii industriale, oferind reprezentarea prin mandat si de asemenea, servicii de consultanta, atat persoanelor fizice cat si juridice, in scopul de a dobandi, atat in tara, cat si in strainatate, titluri de protectie pentru brevete, marci, desene si modele industriale, modele de utilitate, soiuri de plante, topografii de circuite integrate, precum si pentru alte servicii din domeniul proprietatii industriale.

Echipa noastra este renumita pentru capacitatea sa de a identifica si de a rezolva intreaga arie de probleme juridice care pot aparea in ceea ce priveste marcile, brevetele de inventie, modelele de utilitate, desenele si modelele.

Consilierii nostri ofera, de asemenea, servicii excelente in domeniul de marketing si proprietate industriala, inclusiv cercetare in brevete si marci, litigii, interventii in vama, aparare a drepturilor de proprietate sau masuri asiguratorii.