Jetav Flight Academy - Scoala de piloti si insotitori de bord

Jetav Flight Academy - Scoala de piloti si insotitori de bord

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: de calificare
Descriere
Scoala de piloti si insotitori de bord in Bucuresti, Cluj, Sibiu acreditata EASA si certificata AACR cu nr RO/OP-CC-07/1 si RO/ATO-13, partea FCL, FSTD.
Detalii suplimentare
Ce servicii iti oferim
Simulatoare de zbor. Academia noastra ofera posibilitatea de a efectua sedinte de simulator la unii din partenerii nostri . Indiferent daca esti pilot si vrei sa le folosesti in scopul de a-ti imbunatati cunostiintele, de a revalida licenta sau daca esti pur si simplu pasionat si interesat de meseria de pilot, suntem aici pentru tine.
Broker echipaje. Consultanta in vederea inchirierii de echipaje pentru operatori aerieni si academii de zbor. Beneficiezi de experienta noastra in domeniul aviatic. Cunoastem nevoile pietei din ambele interese , atat ca operator aerian care cauta piloti pregatiti intr-un mod profesionist cat si ca pilot care cauta o companie serioasa unde sa ofere la schimb competentele sale.
Organizam interviuri pentru orice operator aerian in vederea angajarii si pregatirii echipajelor atat la piloti cat si la membrii echipaj de cabina.
175 vizualizari Ilfov, Voluntari, 11 Jul, 14:30