Jardiniera SMART Garden 33 x 18,5 x 45 cm

980 RON

Jardiniera SMART Garden 33 x 18,5 x 45 cm,

980 RON
Caracteristici
Plante, flori, copaci
Descriere
Copper - Veritable Cand ne gandim la primavara intotdeauna ne imaginam gradini pline de verdeturi, care miros a proaspat si a pamant reavan. Nimic nu striga mai tare primavara decat o gradina proaspat incoltita si inverzita. Insa de cele mai multe ori nu ne putem bucura de prospetimea deconectanta a acesteia, fie pentru ca locuim in oras si nu avem acces la aceasta priveliste, fie pentru ca ni se face dor de ea abia cand suntem in anotimpul friguros. Dar ce ai spune daca ti-am aduce solutia care sa impace toate aceste aspecte, plus inca cateva avantaje de mare efect?

Iti prezentam Jardiniera „SMART Garden” creatia inovatoare a brandului Veritable. Aceasta reprezinta solutia ideala pentru a avea propria ta gradina in interiorul si protectia de acasa si pentru a-ti cultiva propriile plante aromatice, flori ce pot decora preparatele tale gourmet sau mini-legume delicioase, pe tot parcursul anului si cu un minim de efort.

Iar daca nu stii de unde sa incepi sau pur si simplu nu te pricepi la gradinarit, te poti baza pe jardiniera ta inteligenta, deoarece ea face totul pentru tine! Acest model se adapteaza mediului in care se afla si moduleaza intensitatea luminozitatii pentru o eficienta mai mare.

Tehnologia LED SAVORYLIGHT™ de crestere a plantelor

Fiind rezultatul a peste 2 ani de cercetare si dezvoltare, tehnologia de luminare LED SAVORYLIGHT™ specifica jardinierelor marcii Veritable, este special conceputa si adaptata pentru plantele comestibile. Culorile luminii au fost atent selectionate si castigatoare au fost lumina albastra, respectiv cea alba. Lumina albastra s-a dovedit ca garanteaza cresterea accelerata a planetelor, iar cea alba activeaza uleiurile esentiale ale plantelor si le confera o aroma bogata. Lumina este controlata automat si anume: timp de 16 ore ramane aprinsa si se opreste timp de 8 ore, respectand astfel ciclurile naturale ale plantelor.

Lumina este propagata cu ajutorul unor lentile optice special concepute pentru a reflecta lumina doar asupra plantelor din jardiniera, astfel fiind optimizat consumul energetic. Datorita luminii inteligente, jardiniera nu are nevoie de lumina naturala astfel ca o poti lasa si intr-o camera fara ferestre sau intr-un loc in care lumina naturala nu ajunge cu usurinta.

Ambele corpuri de iluminare pot fi ajustate in mod independent unul fata de celalalt astfel incat acestea sa permita plantelor sa se inalte. De asemenea, designul si dimensiunile au fost atent studiate pentru ca jardinierele marca Veritable sa incapa cu usurinta pe blaturile de lucru si sub corpurile de mobilier ce se regasesc in majoritatea bucatariilor.

Gratie tehnologiei ADAPT'LIGHT™, jardiniera inteligenta moduleaza intensitatea LED-urilor tinand seama si de lumina ambientala, astfel aceasta asigura cantitatea ideala de lumina pentru plantele tale, pe tot parcursul zilei.

Eficient

Jardiniera „SMART Garden” marca Veritable este un amalgam armonios de tehnologii. Aceasta creeaza conditiile ideale de dezvoltare a fiecarei plante si va garanteaza recolte bogate si delicioase. Plantele cresc extrem de rapid si deja in minim 4 saptamani pot fi degustate. Fiecare pachet cu seminte Lingot® va garanteaza intre 4 si 6 luni de recolte consecutive.

Ecologic

Ambalajul are un design ECO.

Produsul este reciclabil si partile consumabile sunt 100% bio-degradabile.

Produsul economiseste din energie datorita tehnologiei LED.

Jardiniera vine gata echipata cu 4 pachete de seminte Lingot® pentru a creste: busuioc, cepsoara, cimbru, patrunjel, in confortul casei tale.

Caracteristicile produsului:

- Specificatii tehnice: Curent alternativ, 100-240 V, 50-60 Hz
- Capacitatea rezervorului de apa: 2 L
- Sistem de irigare: Sistem hidroponic pasiv
- Modularea intensitatii luminii: sistem ADAPT'LIGHT™
- Tip de luminare: becuri LED profesionale, ce consuma putin, fara UV
- Durata medie de viata a LED-urilor: 10 ani
- Consum electric: 9.5W
- Culoare: Copper
- Materiale: Plastic ABS si PP
- Utilizare: doar in interiorul casei
- Compatibil: doar cu gama de pachete cu seminte Lingot® marca Veritable
- Jardiniera vine dotata cu 4 pachete de seminte Lingot® pentru a creste: busuioc, cepsoara, cimbru, patrunjel
- Dimensiuni: 33 x 18,5 x 38 cm pana la 45 cm (LxlxI)
- Greutate: 1,5 kg
Vezi mai multe detalii si cumpara
25 vizualizari Bucuresti ieri; 16:40
Video