Jaluzele orizontale aluminiu 25 mm premium

1 / 3

Jaluzele orizontale aluminiu 25 mm premium

Caracteristici
Articole textile Perdele, draperii, jaluzele
Descriere
Produsele se executa numai pe comanda.

Comanda face completand latimea, inaltimea, alegand culoarea si optiunile in configura torul de mai jos.

Daca doriti sa fiti contactat pentru mai multe detalii sau nu sunteti sigur cum sa faceti comanda, trimiteti-ne un e-mail si va ajutam noi.

Daca aveti nevoie de intimitate si dozarea luminii in camera, veti alege jaluzele orizontale din aluminiu. Un alt motiv pentru care veti alege jaluzele orizontale din aluminiu este intocmai materialul din care acestea sunt executate. Aluminiul este ideal pentru spatiile cu umezeala crescuta (spre exemplu baie) sau cu posibilitate de murdarire ridicata (spre exemplu bucataie)

Paleta mare de culori pentru aceste jaluzele orizontale va fi foarte utila in integrarea oricarui camin. Aluminiul va asigura lumina sau intimitarea dorita.

Sistemul de actionare este format din 2 parti separate – prin rotirea baghetei se va comanda rotirea lamelelor, iar prin tragerea snurului se va ridica sau lasa intreg covorul de lamele.

Jaluzelele orizontale PREMIUM din aluminiu sunt un produs special proiectat pentru montajul intre baghetele sustinere ale geamului termopan, sina superioara fiind plata.
Vezi mai multe detalii si cumpara
387 vizualizari Bucuresti 14 Sep, 23:35