Jaluzele interioare verticale, textile sau

Jaluzele interioare verticale, textile sau

Caracteristici
Articole textile Perdele, draperii, jaluzele
Descriere
din aluminiu Jaluzelele verticale sunt de cele mai multe ori mai ieftine si mai practice decat combinatia perdele/draperii. Desi sunt si opinii care le vad potrivite mai mult pentru birouri, va invitam sa studiati materialele noastre si veti vedea ca avem multe materiale frumoase si calde, care isi vor gasi locul in aproape orice locuinta moderna. Produsele din oferta noastra au preturi diferentiate in functie de modelul de material (textil sau aluminiu), de culoarea accesoriilor (lantisoare si greutati) dar si de tipul sinei (garnisei) din aluminiu. Garnisele sunt disponibile in mai multe variante, de diverse culori. Dispunem si de automatizare Somfy pentru jaluzelele verticale. Pe langa materialele standard, mai ieftine, pe care le puteti gasi aproape oriunde, avem si materiale cu adevarat frumoase si elegante, care se vor asorta la orice interior, nu atat in birouri cat mai ales in locuinte. Materialele textile sunt disponibile pe latimi de 127 si de 89 mm, iar lamelele din aluminiu sunt de 89 mm latime. Avem mai multe modele de sine (garnise), inclusiv Hunter Douglas, de cea mai buna calitate.

Jaluzelele verticale sunt o alternativa moderna la perdelele si draperiile clasice si sunt indicate in mod special pentru decorarea geamurilor de mari dimensiuni. Modelele diverse de tesaturi si culori permit adaptarea lor la aproape orice interior, pentru locuinte sau pentru birouri. Nuanta luminii din incapere este determinata de culoarea si transparenta/opacitatea materialului ales iar intensitatea ei este usor de reglat prin rotirea si/sau strangerea lamelelor. Dispunem si de materiale black-out, pentru o umbrire maxima.

Intretinerea jaluzelelor verticale este minima, de obicei este suficienta o aspirare a prafului la intervale regulate sau o curatare cu o laveta umeda. Aproape toate produsele noastre sunt lavabile, la nevoie pot fi curatate cu o solutie slaba de sapun sau detergent cu pH neutru. Demontarea lor de pe garnisa este foarte usoara. Este important sa fie uscate in pozitie intinsa, altfel vor ramane cutate (dupa scurgerea apei pot fi montate inapoi pe garnisa). Nu trebuie frecate prea mult.

Masuratorile pentru jaluzele verticale sunt de multe ori mai simple decat cred majoritatea oamenilor. Trebuie respectate cateva reguli de baza:

Utilizati intotdeauna o ruleta metalica (nu din lemn sau un metru de croitorie gen panglica)
Masurati la milimetru si nu faceti rotunjiri
Notati cu atentie latimea si inaltimea. O greseala frecventa este inversarea lor
Aveti in vedere existenta unor obstacole (glafuri, mobilier, etc.) pe directia de deplasare a lamelelor. Garnisa trebuie amplasata la o inaltime suficient de mare deasupra ferestrelor pentru a le putea deschide. Daca nu este spatiu suficient, atunci trebuie sa va ganditi la un alt produs.
Pentru detalii suplimentare si exemple va invitam la showroom.

Livram produsele noastre atat in Bucuresti, cat si in orice alta localitate din Romania, prin curier, la preturi rezonabile.
La cererea dumneavoastra, va putem oferi detalii pentru masuratori si montaj, precum si despre costul transportului.
Modul nostru de lucru: 50% avans la plasarea comenzii si 50% la primirea produselor.
Vezi mai multe detalii si cumpara
23 vizualizari Bucuresti ieri; 17:20