Isntree - Set Tratament Isntree

209 RON
1 / 4

Isntree - Set Tratament Isntree

209 RON
Caracteristici
Cosmetice dama Ingrijire ten
Descriere
Un brand popular de cosmetice naturale din Coreea de Sud, ISNTREE utilizeaza ingrediente de incredere in produse cu eficacitate dovedita care intaresc proprietatile de regenerare ale pielii.

Cosmeticele ISNTREE vin in recipiente prietenoase cu mediul, nu au fost testate pe animale si nu contin metale grele, ingrediente daunatoare sau steroizi.

Acest Pachet Contine:

Emulsie cu extract de ceai verde pentru tenul gras/mixt - 120ml 83,99 lei x 1

Gel cu aloe vera pentru tenul gras/sensibil - 150ml 58,99 lei x 1

Lotiune tonifianta calmanta cu aloe vera - 200ml 88,99 lei x 1


Produs 1 Aloe Soothing Gel 150ml

Gel Cu Aloe Vera Pentru Tenul Gras/Sensibil
Un gel cu proprietati de calmare si revigorare a pielii iritate cu multiple intrebuintari. Concentratia de 50% de aloe vera il face extrem de eficient in ingrijirea tenului gras si a celui sensibil, predispus la roseata.Produs 2 Aloe Soothing Toner 200ml

Lotiune Tonifianta Calmanta Cu Aloe Vera
Aliatul perfect pentru tenul sensibil si cu tendinte de deshidratare, lotiunea tonifianta ISNTREE contine o concentratie de 80% de extract din aloe vera din insula Jeju ce contribuie la calmarea iritatiilor si revitalizare.Produs 3 Green Tea Fresh Emulsion

Emulsie Cu Extract De Ceai Verde Pentru Tenul Gras/Mixt - 120ml
Conceputa special pentru tenul gras, mixt si cu imperfectiuni, emulsia Isntree are rol de control a secretiei de sebum in timp ce ofera hidratare si o relaxanta senzatie de racorire.
Vezi mai multe detalii si cumpara
222 vizualizari Prahova, Ploiesti, 27 Aug, 14:15