Instructor auto autorizat TATARU ION

1 / 3

Instructor auto autorizat TATARU ION

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: scoli soferi
Descriere
Numele meu este TATARU ION si imi desfasor activitatea de instructor auto in mod independent, ca persoana fizica autorizata, in domeniul Scoli de conducere (pilotaj). Totodata, detin autorizatia AUTORITATII RUTIERE ROMANE ? Agentia Bucuresti, Seria A.I.A. Nr. 0005500, prin care sunt abilitat ca instructor auto sa efectuez pregatirea practica a persoanelor in vederea obtinerii permisului de conducere a vehiculelor pentru categoria B.
 
In calitate de instructor auto precum si in baza unui contract de colaborare incheiat cu una din scolile de soferi din mun. Bucuresti, ofer persoanelor interesate servicii calificate si profesionale de instruire practica auto pentru a se pregati in vederea obtinerii permisului de conducere sau de redobandire a acestuia, pentru reacomodarea cu masina si traficul a celor care detin permis dar n-au mai condus o perioada indelungata de timp, pentru perfectionarea stilului de conducere cat si de consultanta legislatie rutiera.
 
Serviciile enumerate mai inainte le pot asigura atat in mun. Bucuresti, locatia de baza, cat si in mun. Giurgiu (pentru cei din jud. Giurgiu). Spre deosebire de majoritatea instructorilor auto si a scolilor de soferi ofer cursantilor mei posibilitatea de a efectua deplasari inclusiv in afara localitatilor, dandu-le astfel ocazia sa se acomodeze cu traficul si modul de conducere si in asemenea situatii.
733 vizualizari Bucuresti 18 Sep, 19:00