Institutul National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie

Institutul National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie

Caracteristici
Spitale, policlinici
Descriere
Balneoterapie, fizioterapie, electroterapie, kinetoterapie, bai galvanice, masaj medical, parafina, cardiologie, oftalmologie, ORL
Institutul desfasoara o activitate sustinuta,menita sa imbunatateasca permanent starea de sanatate a populatiei prin asistenta medicala de recuperare si balneara vizand in mod special aspectul functional de integrare al pacientului in activitatea cotidiana, in mediu si activitatea profesionala.
Detalii suplimentare
De asemenea este forul de indrumare tehnico-metodologica si control a reteleisanitare din tara cu profil de balneofizioterapie, efectuand studii si cercetari stiintifice de specialitate.
 
Obiectivul principal
este acela de asistenta de recuperare, medicina fizica si balneoclimatologie realizat in sectiile clinice si servicii ambulatorii de specialitate. Pe linie de asistenta medicala institutul asigura tratamentul complex al bolnavilor cu multiple aspecte disfunctionale in afectiuni locomotorii (neurologice, postraumatice, reumatologice, vascular-periferice, dismetabolice s. a.).
 
Bolnavii beneficiaza de tratamente balneofizicale si de kinoterapie prin care se urmareste ameliorarea substantiala a deficitelor functionale si a tabloului clinic caracteristic diferitelor patologii.
 
Institutul are cea mai importanta baza clinica si personalul universitar implicat in programele de invatamint medical de profil la toate nivelele (studenti, rezidenti, specialisti, fiziokinetoterapeuti, kinoterapeuti si cadre medii de specialitate).
482 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Jul, 15:00