Institutul de Moda Salomeia Truta - Cursuri de croitorie

Institutul de Moda Salomeia Truta - Cursuri de croitorie

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: de calificare Croitorie, design vestimentar
Descriere
Institutul de Moda “Salomeia Truta” Cursuri profesionale specializate, servicii de constructie de tipar, gradare, incadrare, design vestimentar, consultanta pentru ateliere.
Dupa numai 3 ani de la infintare Institutul de Moda ,,Salomeia Truta,, se defineste ca o entitate singulara pe piata de formare profesionala din Romania. Scoala specializata pe cursuri din ind. usoara ce acopera toata paleta de calificari si specializari institutul este un reper in ceea ce priveste seriozitatea, competenta si rezultatul final al oricaruia dintre cursurile noastre.
Detalii suplimentare
Cu o echipa omogena formata din lectori si profesori specializati pe toate calificarile si specializarile ANC oferite acestia au oferit pregatire de inalta calificare pt peste 300 de studenti. Pregatirea lor este realizata in sali de curs moderne si dotate cu echipamente specifice cursantii avand la dispozitie absolut tot ceea ce au nevoie pentru a realiza proiectele si produsele pentru un calificativ maximal la examenele ANC. Echipa institutului s-a focusat tot timpul pentru rezultatul cursurilor care trebuie sa fie obtinerea de informatii si cunostinte solide .Acestea vor ajuta viitorul absolvent in vederea obtinerii unui job bun sau inceperea unei afaceri in domeniu.
292 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Jul 23 14:50